VAD ÄR ANGELIC REIKI?

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen.

Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

Kronisk stress kan döda en del av dina hjärnceller. Hittills har vi beundrat dem som kan ha 5 bollar i luften, men det är dags nu att ändra på värderingarna och börja beundra dem som lever ett balanserat liv.

Änglar är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner dem. Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.

Hela denna text är hämtad från sidan för Angelic Reiki i Sverige.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket och kan därför användas av företag som vill främja hälsan hos sin personal.

 
 

HUR GÅR EN ANGELIC REIKI-BEHANDLING TILL?

En behandling består av tre delar bestående av 20 minuter vardera. Den första och sista delen är avsatt för samtal inför och efter behandlingen. Vid en behandling ligger du bekvämt på en behandlingsbänk med kläderna på med en filt över dig, med rogivande musik som spelas i bakgrunden. Vill du hellre sitta upp går det bra. Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt vilket möjliggör för kroppens egna läkande krafter att aktiveras och ger dig tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt, utan bara vara.

Efter en behandling är det viktigt att vila och dricka mycket vatten. Helandet pågår sedan så länge det behövs, efter att processen startat under behandlingen.

Jag arbetar självklart under tystnadsplikt.


ANGELIC REIKI-BEHANDLINGENS EFFEKTER

Effekterna av en behandling kan variera, beroende på vad just du behöver. Nedan följer några exempel på effekter av en behandling (källa):

 • Minskad stress
 • Avslappning
 • Läkning av kropp och sinne
 • Höjt immunförsvar
 • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
 • Emotionellt lugnande
 • Helande på själsnivå
 

BEHANDLINGAR & PRISER

 • Angelic Reiki-behandling 60 min inkl. samtal - 600 kr
 • Angelic Reiki-behandling på distans 45 min - 400 kr
 • Angelic Reiki-behandling djur 45 min - 500 kr
 • Milersättning vid behandling hos dig/ditt djur - 25 kr/mil

Alla priser är inklusive moms. Godkänd för F-skatt. Behandlingar som avbokas senare än 48 timmar innan behandlingstillfället debiteras halva priset.