UTBILDNING

  • Angelic Reiki Professional Practitioner
  • Reikimaster/lärare
  • Undersköterska inriktning psykiatri & specialpedagogik

OM MIG

Jag heter Maja Elb (tidigare Lindh) och bor på hästgården Övre Jäder i vackra Kiladalen. Här bor jag med djuren och naturen utanför dörren - bättre kan man inte ha det.

Min hästresa påbörjades tidigt i livet och jag visste direkt att dessa magnifika varelser skulle bli en stor del av mitt liv. Idag har jag två hästar, korsningsponnyn Sammy och lusitanon Exito. Sammy och jag har varit ett par sedan sommaren 2002 och Exito fladdrade in i mitt liv i början av 2013. Tillsammans ägnar vi oss åt Akademisk Ridkonst och frihetsdressyr. Det kan du läsa mer om under Ridkonst.

Min andliga resa tog mig längre tid att komma underfund med. Jag trodde så länge att jag bara var överkänslig gällande känslor, mat, allergier etc. Jag fann det dock märkligt att människor jag aldrig tidigare träffat sökte upp mig för att prata om vad som bekymrade dem, ville ha min hjälp och mina råd. Att djur sökte sig till mig och blev lugna i min närvaro noterade jag också.

Tack vare min (o)hälsa började jag söka alternativa behandlingsmetoder för både egen och hästarnas del och intresserade mig för alternativmedicin såsom mineralterapi, homeopati och örter och hittade kunniga människor som jag fick hjälp av. Det ena ledde till det andra och när jag började se händelser i förväg, som sedan slog in, eller kunde hitta försvunna katter i drömmar så insåg jag att det finns något mer än det vi inte kan se eller ta på.

Jag provade gå på seanser och liknande och tyckte att det var både träffsäkert, hjälpsamt och spännande, men det var inte förrän jag var på en massagebehandling och terapeuten frågade mig om jag ville prova på en healingbehandling som jag hittade hem - Detta var något för mig!

Det resulterade i att jag ett halvår senare utbildade mig till Angelic Reiki PP (Professional Practitioner) och sedermera även Reikimaster/lärare. Att både kunna ge behandlingar och hålla kurser känns som helt rätt väg för mig!